04 mrt 2021

Door Arcady access_time2 min

New face: Meindert

Meindert, bijna 22 jaar en woont in het altijd gezellige Dronten. Deze fanatieke programmeerde kwam er tijdens zijn studie Chemische Technologie achter dat zijn hart ergens anders lag. Software programmeren. Dat was zijn roeping! En die keuze snappen wij als Arcadians natuurlijk volkomen! Als Trainee komt Meindert ons team versterken.

Welkom bij de club! 

New face: Meindert

Als derdejaars student Chemische Technologie in Utrecht zat Meindert het afgelopen jaar veel thuis. Corona gaf hem een heleboel vrije tijd. Tijd die hij heeft gestopt in het programmeren van videogames of in het koppelen van een applicatie met een API van Spotify. Hij werd er goed in en kreeg er energie van. Eigenlijk had hij in dit jaar veel meer geleerd dan datzelfde jaar van zijn studie. De keuze om over te stappen naar ICT was dan ook snel gemaakt. 

De gedrevenheid en motivatie die Meindert meenam in zijn sollicitatiegesprek gaven de doorslag. Meindert past perfect in de rol van Traineeship Full Stack Engineer. Het komende jaar zal vooral de focus liggen op het bijspijkeren van kennis, het behalen van certificaten en het opdoen van ervaring tijdens interne projecten. Zo hoopt hij snel op het eerste skill level te komen. Hij wordt in feite dit jaar helemaal klaargestoomd om daarna als consultant aan de slag te gaan. 

Focus tijdens het Traineeship wil hij vooral leggen op .NET/ASP.NET in combinatie met Vue en/of Angular. Het precieze curriculum wordt in de eerste week bepaald. Daarnaast wil hij ook graag aan de slag met zijn softskills, zoals het goed kunnen uitvragen van de klantvraag, sterker in je schoenen staan bij een vergadering of het Agile Scrum proces onder de knie krijgen. 

Dat hij een echte Arcadian is, werd snel duidelijk. Sociaal, communicatief vaardig, maar bovenal fan van gamen of een biertje doen met vrienden. Nu dat even niet meer kan is hij vooral muziek aan het maken. Programmeren of gitaar spelen, maar ook een rondje hardlopen doet hij graag. 

Wij wensen Meindert heel veel succes in zijn nieuwe rol bij Arcady! Let’s rock this! 

 

Traineeship bij Arcady

Meer weten over een Traineeship bij Arcady? Neem contact op met People Manager Ben Romijn op  06 - 2181 8557 of mail naar ben@arcady.nl

Focus op persoonlijk leiderschap
Volgend bericht
Focus op persoonlijk leiderschap