13 jul 2022

Door Arcady

New Face Mike

Maak kennis met onze nieuwe Arcadian en Angular specialist Mike Groenenberg, 26 jaar oud en woont samen met zijn verloofde Ilona en kat Winston in Raalte. Hij is gek op koken en barbecueën en kijkt vaak bij zijn favoriete voetbalclub Heracles Almelo. Als er nog tijd over is speelt hij games op de pc of zet iets in elkaar met Lego.

New Face Mike

Mike heeft HBO ICT gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt en is hij afgestudeerd bij Somtoday Docent. Hier heeft hij gewerkt als Angular ontwikkelaar en de taal eigen gemaakt. Hij heeft goed kunnen zien hoe een product van de grond af aan opgezet wordt en uitgroeit tot een volwassen en betrouwbare applicatie.

 

Dat Arcady op zijn pad kwam was eigenlijk puur toeval. Mike zag de vacature online voorbijkomen. De manier van schrijven i.c.m. de werkzaamheden leken hem direct een goede match. Hij wilde graag de richting op van detachering om bij verschillende bedrijven impact te kunnen maken.

 

Het gevoel bij Arcady sprak Mike direct heel erg aan.

 

“De gesprekken die ik heb gevoerd waren heel erg open en hadden een fijne informele sfeer. Daarnaast krijg ik ook het gevoel dat ik echt welkom ben en dat iedereen blij is dat ik bij het team kom. Dat geeft echt wel een fijn gevoel”

 

Het lijkt Mike erg leuk om zijn ervaring van de afgelopen 4,5 jaar als Angular ontwikkelaar te kunnen delen met Arcadians die nog geen Angular ervaring hebben. Daarnaast hoopt hij ook van collega’s te kunnen leren over andere frameworks, zodat hij naast Angular ook goed kan werken met React en Vue.

 

Over 5 jaar hoopt hij klanten echt goed advies te kunnen geven over het opzetten van hun front-end applicaties. Daarnaast lijkt het Mike ook erg leuk om teams met nog niet heel veel ervaring een goede basis te kunnen bieden om een mooie front-end applicatie te kunnen bouwen.

 

Succes met je nieuwe uitdaging Mike!

New Face Bart
Volgend bericht
New Face Bart