01 apr 2021

Door Arcady access_time3 min

New Face: Ricco

Per 1 april is Arcady weer een Arcadian rijker. Ricco Huurman komt ons team versterken als Full Stack Developer. Welkom! 

New Face: Ricco

De bouwlampen hangen nog in zijn nieuwe appartement in Dronten. ‘‘Op het moment dat ik met de sleutel in mijn hand stond, belde Ben met het leuke nieuws dat ik was aangenomen. Dat was wel echt een bijzonder moment.’’

Ricco is geboren en getogen in Dronten. Na de Havo begon hij aan de opleiding IT aan het Windesheim. Tegelijkertijd liep een sollicitatieproces bij de Politieacademie in Amsterdam. Daar werd hij uiteindelijk aangenomen. Na drie jaar begon de wereld van IT toch weer te kriebelen. ‘‘Ik miste het studeren’’. Hij besloot uiteindelijk om zijn eerst begonnen opleiding af te ronden en verhuisde hiervoor terug naar Kampen. 

Inmiddels is hij terug in het oude vertrouwde Dronten. Hobby’s heeft hij genoeg. Van hardlopen tot auto’s en motoren. ‘‘Een tijd geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Al die tijd heb ik een motor gehad. Helaas nu niet meer vanwege het ontbreken van een garage. Ik hoop ooit wel weer een motor te hebben.’’ Maar niet getreurd, er blijven nog genoeg hobby’s over. Zoals het feit dat Ricco helemaal into de retro-gaming is. Van de oude Gameboy tot de eerste Nintendo. ‘‘Al zeg ik het zelf, ik heb best een coole verzameling’’ lacht Ricco. 

Bij Arcady hoopt Ricco de komende tijd vooral zijn softskills verder te mogen ontplooien. ‘Niet dat het slecht is, maar door corona heb je toch minder klantcontact. Ik zou graag willen groeien naar een meer adviserende rol, en die mogelijkheid biedt Arcady mij.’’ Ricco zal het team komen versterken als Full Stack Developer met focus op ASP.NET en Vue.js. 

Heel veel succes Ricco in je nieuwe job!

De woensdag van Wessel
Volgend bericht
De woensdag van Wessel