09 sep 2021

Door Arcady

Returning Face Shanna

Yes, she’s back! Oktober 2019 stelde wij Shanna al aan jullie voor. Toen werkte ze één dag in de week bij ons als software ontwikkelaar. Februari dit jaar verliet ze Arcady voor haar afstudeerstage bij Chipsoft. Maar vanaf deze maand is ze weer terug! Yeah! Dat is een feestje waard. Welcome back!

Returning Face Shanna

Tijdens haar studie werkte Shanna één dag in de week als software ontwikkelaar bij Arcady en werkte ze aan de doorontwikkeling van onze website, en later ook aan die van onze klanten. Met een rugzak vol front- en backend kennis zette Shanna afgelopen halfjaar haar skills in tijdens haar afstudeerstage bij Chipsoft. Ze ontwikkelde een module voor premature (te vroeg geboren) baby's in ziekenhuizen. ‘‘Tijdens mijn afstudeerstage wilde ik graag een maatschappelijke bijdrage leveren.’’ Dat vinden wij natuurlijk alleen maar supertof! 

In haar vrije tijd is ze graag actief bij de scouting, waar ze ook met veel plezier leiding geeft aan een groep. Tegenwoordig zit ze ook nog eens in het bestuur als secretaris. #girlpower Het avontuur zoekt ze ook graag op in haar vakanties. Fanatiek wandelen door Schotland of juist wildkamperen door heel Nederland. Door corona stond dit jaar het wildkamperen op een lager pitje, maar daardoor kon ze wel mooi de sterren van de hemel leren spelen op haar gitaar. Binnenkort met z’n allen rond het kampvuur, Shanna? 

Haar volgende avontuur start ze wat dichter bij huis. En wel bij ons. Lucky us. Veel zien en veel doen, bij verschillende opdrachtgevers. Dat is haar doel. Als Full Stack Developer doorontwikkelen met een focus op de back-end. Want dat is waar haar kracht ligt! 

Fijn dat je weer terug bent, Shanna en good luck!New Face Jesse
Volgend bericht
New Face Jesse