03 feb 2021

Door Arcady access_time2 min

New Face: Sonja

Het houdt niet op. We hebben nog een nieuwe aanwinst! Sonja is 25 januari gestart met haar afstudeeropdracht. De komende 20 weken kleuren voor Sonja oranje. Ze gaat namelijk aan de slag met een dashboard voor strategisch marketingbureau Brilliant Orange.

New Face: Sonja

Deze 3e jaars Software Engineer student woont samen met haar vriend in Zwolle. Creatief bezig zijn is haar ding. Knutselen met electronica, piano en gitaar spelen. Maar, Sonja is van meer markten thuis. Ze is namelijk ook super skilled in houtbewerking. 

Een paar jaar geleden had ze nog de ambitie om voor de klas te staan. Toch kwam ze er achter dat dit niet haar ding was. Gelukkig voor ons vond ze haar echte passie: Software Engineering. Met een versneld traject van 3 jaar start ze nu met de eindfase van haar studie. 

Met haar front- en backend skills gaat ze een dashboard ontwikkelen voor de Brand Tactics van Brilliant Orange. Hiermee kunnen hun klanten in één oog opslag alle ins en outs over hun merk inzien. Deze uitdaging ziet ze zeker zitten. Ze hoopt tijdens haar afstudeeropdracht vooral haar skills in angular naar een hoger niveau te tillen. Dat moet helemaal goed komen! Daar twijfelen wij niet aan.

Welkom bij de Arcady familie Sonja. We wensen je heel veel succes de komende 20 weken!

New Face: Bas
Volgend bericht
New Face: Bas