06 apr 2021

Door Arcady access_time3 min

New Face: Stan

Deze vrolijke Full Stack Developer in opleiding komt per 1 april de Arcady familie vergezellen. Dat hij voor een hoop gezelligheid zorgt, is zeker! Met zijn eerdere job in de gaming industrie is hij een groot game fan. Neem daarbij zijn hobby voor lekkere drankjes en de cirkel is rond. Je kunt nu niet meer ontbreken tijdens onze online game-avonden, Stan! :-) Welkom aan boord! 

New Face Stan

Stan is geboren en getogen in Harderwijk. Inmiddels woont hij in Zwolle op een kwartiertje lopen van kantoor. En lopen it is, want (hoe stom) zijn fiets is twee weken geleden gestolen. Maar gelukkig heeft Stan zijn longboard nog, en komt hij binnenkort gewoon rollend op zijn board naar kantoor. 

Toen hij 19 was, is hij verhuisd naar Zwolle en gestart met de opleiding Game Developer op het Deltion College. Na verloop van tijd kwam hij erachter dat dit niet zijn roeping is. ‘‘Programmeren is meer mijn ding, zoals het installeren van home automatisation.’’. Daarboven op kwam ook nog corona, waardoor hij zijn baan verloor. Eén plus één werd twee. Stan kreeg de kans om een nieuwe job te kiezen waar hij volledig zijn passie voor programmeren in kwijt kon. 

En die nieuwe job kreeg hij bij Arcady. ‘’Daar ben ik heel blij mee. Ik heb het gevoel dat ik hier heel ver ga komen en dat ik mijn volledige ontwikkelingsmogelijkheden kan benutten.’’

De komende anderhalf jaar staan in het teken van de opleiding Full Stack Developer. Omdat Stan van origine een Game Developer is schaaft hij door middel van deze opleiding zijn kennis bij. Zijn doel? Eerst de basis onder de knie krijgen en dan een specialisme kiezen. ‘‘Zo kan ik straks met 100% de juiste keuze maken’’. 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Je bent inmiddels al een maand hard aan het studeren. 

Heel veel succes en plezier in je nieuwe job!

New Face: Ricco
Volgend bericht
New Face: Ricco