01 jul 2021

Door Stef Spee access_time2 min

New Face Stef

Zeg je Koreaanse gevechtskunsten, dan zeg je Stef Spee. 28 jaar en geboren en getogen in Arnhem. Samen met zijn vriendin Sanne en hond Baaco woont hij inmiddels in het Arnhemse Zuid van waaruit hij de laatste veel tijd besteed aan zijn hobby techniek. Niks is hem te gek. Van sleutelen aan auto’s en brommers tot het bouwen van micro controllers. Stef pakt de klus met beide handen aan! 

New Face Stef

Met een opleiding MBO4 Applicatie Ontwikkelen ging Stef aan het werk. Hij kwam terecht in Tiel als Full Stack Developer. Twee weken geleden heeft hij zijn werkzaamheden daar afgerond om zich vervolgens voor te bereiden op zijn nieuwe job als Arcadian. En voorbereiden neemt hij heel serieus. Zo volgt hij een deeltijd studie HBO Software Engineering. 

De kans om je verder te mogen ontwikkelen gaf Stef de doorslag om voor Arcady te kiezen. Juist de diversiteit in verschillende opdrachten, systemen en teams geeft hem een kick. Het liefst wil hij zich in alle facetten van het vakgebied verdiepen, maar alles natuurlijk stap voor stap. Hij begint daarom met Blazor. Een nieuwe Microsoft web techniek die veel kansen biedt. 

Maar Stef was nog niet eens officieel in dienst of hij nam al deel aan de Arcady Attitude Training. Dat toont lef, direct deelnemen aan een training. En dat vinden wij natuurlijk awesome!

Dat hij zin heeft om te beginnen in zijn rol als Full Stack Developer staat vast! We wensen Stef heel veel plezier en succes! Welkom Arcadian! 

Ook Arcadian worden? Check onze jobs

 

Fun Lovin’ Arcadian Elisa
Volgend bericht
Fun Lovin’ Arcadian Elisa