17 jan 2023

Door Arcady

New Face Vincent

New Arcadian in the house! Maak kennis met Vincent, onze nieuwste Front-end Developer. Vincent is 28 jaar en woont in Apeldoorn samen met zijn verloofde.

 

 

New Face Vincent | Front-end Developer

Hobby’s heeft Vincent zeker. Zo gaat hij graag naar de kroeg, gamet hij graag én kijkt hij veel sport, zoals formule 1, MMA en voetbal. Daarnaast is hij ook dol op wandelen. Hij heeft zelfs de Camimo Francés gelopen. Dat is een 800 km lange route van Frankrijk naar Spanje. Impressive! 

Vanaf 1 januari is Vincent gestart als Front-end developer bij Arcady. Voor ons een brand new Arcadian, voor hem een brand new career. Na het afronden van zijn opleiding HBO-ICT ging hij namelijk aan de slag als BI consultant. Vorig jaar koos hij voor de overstap naar software development.

Een best wel spannend moment dus. Daarom vond hij het belangrijk dat zijn werkgever duidelijk potentie in hem zag én hem de kans gaf om te leren on-the-job. Dan ben je bij ons aan het juiste adres Vincent. Dat gaat helemaal goed komen. 

Vincent is een Arcadian met ambities. Zo wil hij over een paar jaar zowel ervaring in Front-end- als Back-end Development hebben. Zo kan hij uitgroeien tot Full Stack Developer. We like! 

Nou Vincent, wij zien duidelijk de potentie in jou. Samen gaan we aan de slag om jou de beste versie van jezelf te laten worden, zodat jij de developer wordt die jij altijd al hebt willen zijn. 

Heel veel succes! 

Ook werken bij Arcady? Ontdek jouw nieuwe job hier.

New Face Bert
Volgend bericht
New Face Bert