03 nov 2021

Door Arcady

New Face Wilmar

Meet newcadian Wilmar, 22 jaar. Geboren in Amsterdam en nu neergestreken in het zonnige Ermelo. Deze die-hard fitnessfanaat doet 6 keer per week aan krachttraining, en dat al vijf jaar lang! Niet uitdagen voor een deadlift challenge dus. Software Engineering is helemaal zijn ding. Als Full Stack Developer komt hij vanaf 1 november ons team van koplopers versterken. Welkom bij het team!!

New Face Wilmar

Wilmar is deze zomer afgestudeerd op Windesheim. Aan ervaring geen gebrek. In zijn studietijd heeft hij stage gelopen bij de Belastingdienst en gewerkt aan een applicatie voor de zorgtoeslag. Afstuderen deed hij bij Zonneplan. Door het sollicitatieproces digitaal in te richten creëerde hij slimme software, daar houden wij van! In zijn zoektocht naar een baan wilde hij geen overhaaste beslissingen nemen. Hij zocht de beste plek om als Full Stacker te bouwen aan de toekomst gericht op .NET. En daarom is hij nu bij Arcady. 

‘Vooral het aspect dat je bij Arcady vaak nieuwe uitdagingen voorgeschoteld krijgt, klinkt mij heerlijk in de oren! Op deze manier mijn carrière opbouwen, spreekt mij erg aan’.

Wilmar is een echte meerwaardemaker en wil het beste uit zichzelf halen. Met personal coach Ben gaat hij het verschil maken. Challenge accepted! Het Arcady DNA werd ook al snel duidelijk. Sociaal, communicatief en resultaatgericht. Tuurlijk hoort gamen en een biertje drinken met vrienden daar ook bij. Veel succes Wilmar!

Dinsdag van Ramon
Volgend bericht
Dinsdag van Ramon