27 sep 2017

Door Inge Herbrink

The sky is (not) the limit

De interne kick-off van de nieuwe herpositionering. Ons IT-zusje Seven Stars krijgt een nieuw jasje. Maatwerk wel te verstaan. Als grote verrassing zouden we ter ere hiervan een ballonvlucht gaan maken.

The sky is (not) the limit

Arcady & Seven Stars team maakt spectaculaire ballonvlucht 

Eind juni: de interne kick-off van de nieuwe herpositionering. Ons IT-zusje Seven Stars krijgt een nieuw jasje. Maatwerk wel te verstaan. Als grote verrassing zouden we ter ere hiervan een ballonvlucht gaan maken. Helaas lieten de weersomstandigheden het die dag niet toe om de lucht in te gaan. Maar…gister was het dan toch zover. Om 13.00 uur kwam het fantastische nieuws: de ballonvlucht gaat door.

Tegen 16.00 uur klaart het op. Het zou dus een vlucht worden met prachtige uitzichten. Vanwege de windrichting zouden we niet vanaf Zwolle opstijgen, maar vanaf Ommen. Snel schakelen dus. Gelukkig stond om 16.30 uur een grote touringcar van IJsseltours voor ons klaar. Op naar onze locatie om op te stijgen.

Daar staan de man en kinderen van onze collega Sandra ons op te wachten. De kids delen krentenbollen uit. De ventilatoren worden gestart en de ballon wordt opgeblazen. Een spectaculaire happening. Na enkele minuten torent er een grote ballon boven ons uit en krijgen we het seintje dat we in mogen stappen.

Het opstijgen gaat snel. Heel snel. De hoogtemeter slaat al snel uit naar zo’n 1500 meter. Wat een waanzinnig uitzicht: schilderachtige landschappen en vrachtwagens die op deze hoogte wel speelgoedautootjes lijken. En dat dunne wolkenlaagje....we gaan er dwars doorheen.

Tristan Nijboer vertelt: “Gelukkig konden we vandaag wel de lucht in. In een woord: waanzinnig. Echt, wat een ervaring. Eentje die ik van mijn bucketlist af kan strepen.”

Na ruim een uur zet de piloot de landing in. Veilig aangekomen op de grond volgt het champagnemoment. Vanaf nu mogen we onszelf baronnen en baronessen van het luchtruim van Ommen tot Hoonhorst noemen. Cheers!

 

NG-NL Angular Conferentie 2017
Volgend bericht
NG-NL Angular Conferentie 2017